• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl
muziekvideo opnemen videoclip laten maken 4k videoproductie overijssel

WAT IS EEN VIDEOCLIP?

Een videoclip is een beeldende verhaallijn achter uw gemaakte muziek. Een videoclip is een korte film waarin uw muziek wordt versterkt. Een muziekvideo is niet meer weg te denken bij het uitbrengen van een nieuwe single. Creëer een meerwaarde door een professionele videoclip te laten opnemen bij Motion Madness.

WAAROM EEN VIDEOCLIP?

Motion Madness biedt Videoclips aan voor elke artiest of band. Wij bedenken samen met u aan de hand van de songtekst een verhaal welke we gaan verfilmen. Met een goede en professionele videoclip kunt u uw luisterende doelgroep vergroten. Wij geloven dat een goede videoclip niet alleen maar bestaat uit “zingende artiesten”. Helaas zien wij dit nog erg vaak terug. Wij geloven dat een goede videoclip een goed verhaal verteld. U heeft zoveel tijd en energie gestoken in de songtekst en het componoren van de muziek, dan wilt u dat toch ook terug zien in uw videoclip?

Met een videoclip kan de artiest zijn muziek op een fantastische wijze promoten. Vooral als dit op een unieke wijze gebeurd. Denk aan de meest bekeken Youtube video aller tijden: “Luis Fonsi – Despasito”.

MUZIEKVIDEO

Laat Motion Madness uw muziekvideo produceren welke inzetbaar is op verschillende online platforms als Youtube, Vimeo en Facebook. Elke artiest is anders en uniek en daarbij hoort ook een unieke professionele videoclip. Wij vinden dat een videoclip maatwerk moet zijn en daarom denken wij mee met iedere artiest voor het juiste eindresultaat.

LIB DUB

Naast videoclips kunnen wij u ook helpen bij het realiseren van een lib dub. Een lib dub is een video op bestaande muziek welke u zelf uit kiest. De video wordt in 1 take opgenomen zonder dat er in geknipt wordt. Hierbij zijn de deelnemers aan de lib dub gedurende het nummer aan het dansen en aan het playbacken op het uitgekozen liedje. Hartstikke leuk om te doen bij een vrijgezellenfeest of een uitje met het werk. Voor meer informatie en prijzen van een lib dub ontvangen wij graag een email.

Wilt u een videoclip laten maken? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons voor meer informatie.