• Telefoonnummer: 06-51855668
  • Email: info@motionmadness.nl
remy verduin wie is motion madness videomaker heino overijssel salland videospecialist bedrijfsfilm laten maken

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Remy Verduin, eigenaar van Motion Madness Film&More. Motion Madness is een videoproductie bedrijf gevestigd in Heino, Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van video-content voor bedrijven en particulieren. Ook kunnen wij u helpen bij de online marketing van uw brand. Wij werken samen met andere creatievelingen uit de sector om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op elk gebied binnen de online media. Onze slogan luidt dan ook: Film & More.

Motion Madness is een jong en vernieuwend audiovisueel productiebedrijf.

Wij creëren online media-uitingen in de vorm van video. Wij bedenken samen met u als klant een concept welke wordt gekneed naar een unieke verhaallijn en uiteindelijk naar een videoproductie waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Wij werken in heel Nederland en als het even kan over de grens. Geen enkele videoproductie is voor ons te gek en wij streven altijd naar het beste eindresultaat.

Videobedrijf Overijssel, wij zijn gevestigd in Heino.

Heino is een dorp gelegen tussen Zwolle en Raalte langs de N35. 

Toekomstgericht

Wij zijn een modern bedrijf wat zich spitst op de toekomst. Wij werken met de nieuwste technieken, software en gear. Wij beschikken onder andere over meerdere 4K ULTRA HD camera’s om u het beste resultaat te kunnen bieden.

Overige media & marketing uitingen

Naast videoproducties en video marketing bieden wij op aanvraag als extra ook sfeerfotografie en grafische vormgeving aan. Flyers, logo’s, huisstijlen en spandoeken ontwerpen wij graag voor u.

Facebook

Vindt u het leuk om te bekijken wat wij zoal produceren? Geef ons dan een Like op Facebook en blijf op de hoogte van de werkzaamheden van Motion Madness Film & More.

OOK ONDERWEG ZIJN WIJ TE HERKENNEN

opel combo motion madness bestickering bedrijfsauto

MOTION MADNESS AAN HET WERK..

opnames evenement video motion madness lopik
4k video opnames gh4 motion madness
opname autofilm 4k laat je auto filmen

Onze klanten aan het woord