Motion Madness

TARIEVEN VIDEOPRODUCTIE.

De kosten van een videoproductie kunnen nogal uitéénlopen. Geen enkele film is hetzelfde en dat is maar goed ook. Ieder bedrijf of product is immers ook uniek en daarvoor realiseren wij graag het beste resultaat binnen uw budget. De kosten van een video-uiting zijn van veel factoren afhankelijk. Hieronder een kleine opsomming waarin duidelijk wordt waar een prijs op gebaseerd wordt.

PRIJSINDICATIE BEDRIJFSFILM

Zoals u onderaan de pagina ziet zijn er vele mogelijkheden beschikbaar voor elke gewenste film. Iedere film is anders, hetzelfde geldt voor uw bedrijf en boodschap en dat vertaald zich naar verschillende prijzen.

Om u toch een prijsindicatie te geven hebben we hieronder een prijzentabel staan met daarop vanaf prijzen (deze zijn ex. BTW) welke gelden voor een bedrijfsfilm. Zo heeft u een beetje het idee waar u aan kunt denken qua prijzen. Wij vragen u echter altijd een mailtje te sturen met uw wensen en budget zodat wij voor u een passende offerte kunnen maken.

SFEERIMPRESSIE BUDGET
€599
SFEERIMPRESSIE BUDGET
Dagdeel opnames (tot 4 uur)
1 cameraman incl. opname apparatuur, geluid & licht
Één locatie
Eenvoudige montage
Afkopen copyright muziekrechten
Max. duur 60 sec.
1 correctieronde
Offerte aanvragen
BEDRIJFSFILM PREMIUM
€1399
BEDRIJFSFILM PREMIUM
Dag opnames (tot 8 uur)
1 cameraman incl. opname apparatuur, geluid & licht
Interview(s) in beeld (Max 2 personen)
Uitgebreide montage op muziek & audio
Logo animatie intro/outro
Kleurcorrectie + color grading
Afkopen copyright muziekrechten
Max. duur 90 sec.
2 correctierondes
Oplevering 1080p Full HD
Offerte aanvragen
BEDRIJFSFILM MADNESS
€1999
BEDRIJFSFILM MADNESS
Dag opnames (tot 8 uur)
1 cameraman incl. opname apparatuur (4k), geluid & licht
Drone opnames 4K
Incl. script & shotlist
Voice-over door stemacteur incl. tekst schrijven (max. 250 woorden)
Uitgebreide montage op muziek & audio
logo animatie intro/outro
Kleurcorrectie + colorgrading
Afkopen copyright muziekrechten
Max. duur 120 sec.
3 correctierondes
Oplevering 4K Ultra HD + diverse formats Social Media
Offerte aanvragen

DE KOSTEN VAN EEN VIDEOPRODUCTIE ZIJN O.A. AFHANKELIJK VAN

OPNAMETIJD

hoe lang zijn we bezig met de opnames, is dit een dagdeel of meerdere dagen/weken?

OPNAMECREW

Hoe groot is de opnamecrew? Is één cameraman voldoende of zijn er meerdere nodig? Lichttechnicus (gaffer) of een geluidsman benodigd?

AANTAL LOCATIES

Hoeveel locaties zijn er voor de videoproductie. 1 locatie of meerdere? Zijn deze binnen of buiten Nederland/EU?

FILMDUUR

Wat wordt de uiteindelijke lengte van de audiovisuele uiting.

MUZIEKRECHTEN AFKOPEN

Denk hierbij aan de copyright/buma stemra. Voor iedere productie dienen er copyright rechten worden afgekocht. Prijzen zijn afhankelijk van het platform waarop de video geplaatst zal worden. En uiteraard is het van belang welke muziek er gekozen wordt. Een top40 nummer zal uiteraard vele malen meer kosten dan een Stock audio nummer.

SCRIPT

Is er een script nodig ter voorbereiding? Zo ja, hoe uitgebreid is dat script? Wij kunnen dit uiteraard samen met de klant uitwerken maar wij werken ook samen met professionele scriptschrijvers.

BEELDKWALITEIT

Wat is de gewenste beeldkwaliteit voor de oplevering. Verschillend per platform/social media kanalen. Denk hierbij aan: Full HD 1080p, Slowmotion of 4K ULTRA HD.

MONTAGE

Wat voor montage heeft u in gedachten? Is het een relatief eenvoudige montage of wilt u graag een uitgebreide montage met special effects, en/of animaties (2D of 3D) of wie weet wil u gebruik maken van ons Green Screen zodat uw onderwerp voor iedere gewenste achtergrond is te plaatsen.

KLEURCORRECTIE / COLOR GRADING

Kleurcorrectie is het gelijkmaken van ieder genomen shot. Color grading is het inkleuren van geschoten beelden om een bepaalde emotie toe te voegen. Denk hierbij aan de Hollywood Western Cowboy films. Deze zijn doorgaans Bruin van kleur om emotie toe te voegen.

VOICE OVER

Wilt u gebruik maken van een professionele stemacteur? Deze stemacteur verzorgd de voice over voor uw productie. Extra uitleg bij de gemaakte beelden zorgt per direct voor een professionele uiting. Hierbij geldt: hoeveel woorden worden er gebruikt, hoe bekend is de stem die we gebruiken en schrijven we de tekst zelf, gezamenlijk met de klant of laten we deze schrijven door een professionele tekstschrijver?

INTERVIEW(S)

Wilt u graag interviews bij uw filmproductie? Zo ja, hoeveel werknemers zijn er aan het woord? Interviews zijn een toegevoegde waarde aan de productie. Zij vertellen persoonlijk hét verhaal van uw product of bedrijf.

VIDEO SEO

Iedereen heeft het altijd over website SEO. Het gevonden worden op google. Wist u dat dit ook mogelijk is met video? Wilt u gebruik maken van onze video search engine optimization service waardoor uw uiting beter gevonden wordt?

GEBRUIK VAN LUCHTBEELDEN / DRONE / QUADCOPTER

Wilt u een quadcopter drone luchtbeelden laten maken van uw bedrijf/dienst? Dit is uiteraard mogelijk bij Motion Madness. Geef een extra dimensie vanuit vogelperspectief aan uw video uiting.