• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl

Waarom een bedrijfsfilm en is het nou eigenlijk zo belangrijk om een bedrijfsfilm of videoproductie te hebben voor uw bedrijf, dienst of product? 


WAAROM EEN BEDRIJFSFILM?

De mens is de laatste jaren steeds visueler geworden en dit wordt alleen meer meer in de toekomst. Wij hebben steeds minder tijd en zin om lange teksten te lezen. Wij willen snel en effectief geïnformeerd worden. We besteden een groot deel van onze tijd online op allerlei social media platforms. Denk hierbij aan facebook, twitter, youtube.

FACEBOOK BEDRIJFSVIDEO

Daarnaast is met de komst van de smartphone de hele wereld qua media veranderd. Bijna iedereen met een smartphone heeft wel 1 of meerdere social media accounts. Hierbij delen, liken en tweeten ze er op los. Als bedrijf zijnde is het tegenwoordig bijna verplicht om een facebook account te hebben. Makkelijker adverteren bestaat er bijna niet. De gedrukte media wordt steeds kleiner en adverteerders bereiken hier te weinig mee in verhouding tot reclame op social media. Wanneer u uw reclame in filmvorm laat adverteren op social media krijgt u een heel andere doelgroep (deze bepaald u namelijk zelf). Zo komt uw boodschap direct bij de juiste doelgroep binnen.

 

REDENEN BEDRIJFSFILM

waarom bedrijfsfilm marketing motion madness videoproducties

Vindbaarheid website

Door het plaatsen van een video op Youtube wordt uw website beter gevonden door Google.

Aandacht

Een video trekt de aandacht van uw toekomstige klant. Mensen/klanten blijven langer geboeid en blijven daardoor langere tijd op uw website.

 

1.8 miljoen woorden

Één minuut video staat gelijk aan 1,8 miljoen woorden.

 

Sfeer & impressie

Met een goede video kunt u meer sfeer en de menselijke kant van uw bedrijf, product of dienst laten zien.

 

Verhoogde merkwaarde

Een film zorgt voor een verhoogde merkwaarde. Door een goede video krijgt uw klant een beter beeld van uw bedrijf.

 

Inzetbaarheid

Video is inzetbaar voor meerdere mediums. Denk hierbij aan Youtube, Vimeo, Facebook, Twitter, Instagram.