• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl

VIDEO SEO / VIDEO SEARCH OPTIMIZATION

Wat is Video SEO en waar wordt het voor gebruikt? Video SEO is het vindbaar maken van uw online video-uiting.


VINDBAARHEID VAN UW VIDEO

In websites wordt SEO al veel gebruikt maar mensen vergeten vaak om dit ook te doen bij online video’s. Dit is zonde aangezien u potentiële klanten kan mislopen doordat zij uw video-uiting missen.

Door Video SEO wordt de video beter gevonden op uw gekozen platform. Niet alleen daar, door video SEO wordt ook uw website beter gevonden in Google. Video speelt mee in de rankingfactor van Google en krijgt een steeds belangrijkere rol in de positionering van websites.

VIDEO RANKING

Bij video SEO horen een aantal stappen net als bij de ranking van uw website in de zoekmachines. Denk hierbij o.a. aan het bedenken van een vindbare duidelijke titel, uitgebreide omschrijvingen, tags waarop de video gevonden kan worden en een goed ogende Thumbnail.

VIDEO CLICKBAIT

Wij kunnen voor u een goedwerkend kanaal creëren waarin zowel de video als het kanaal de aandacht krijgt om beter op te vallen. Wij ontwerpen zelf de thumbnails (de plaatjes die youtube laat zien bij het zoeken naar video’s).

Uit onderzoek is gebleken dat goed ontworpen thumbnails vele malen vaker aangeklikt worden dan de “normale” thumbnails. Dit wordt ook wel gezien als “clickbait”. Het aantrekkelijk maken van de video voordat hij aangeklikt is.

video seo youtube search engine optimalisation motion madness