• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl
promotiefilm laten maken overijssel promovideo productie video heino promo goedkoop betaalbaar bedrijf productvideo

WAT IS EEN PROMOTIEFILM?

Een promo of promotiefilm is een video waarbij er een product, dienst of bedrijf wordt gepromoot. Bij een promofilm staat winst behalen en het verkopen van uw product of dienst op de eerste plek. U wilt tenslotte iets verkopen door middel van deze media uiting.

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Bij Motion Madness Film&More bent u aan het juiste adres voor een video ter promotie van bijvoorbeeld uw product of dienst. Wij realiseren een unieke videoproductie welke past bij uw doelgroep en bedrijf. Een promo is voor vele doeleinden inzetbaar. Daarnaast is het ook op vele kanalen te gebruiken, waardoor deze video door zoveel mogelijk potentiële klanten gezien wordt. Het is zowel offline te gebruiken, bij bijvoorbeeld een beurs of evenement, als online in te zetten als marketingmiddel.

VOORBEELDEN TOEPASSING PROMOFILM

Misschien wilt u uw huis wel verkopen of verhuren via AirBnb, dan biedt een promotiefilm de perfecte oplossing. Toekomstige kopers of huurders krijgen zo een goede impressie van het huis. Er zijn veel makelaars die foto’s verwerken in een film, naar onze mening is dit niet meer van deze tijd. Met een professionele video kunt u de kijker vanuit een rustige omgeving op elk moment van de dag meenemen in een rondleiding door het huis. Dit lukt met foto’s niet.

Een promovideo kan ook gebruikt worden ter aankondiging van een evenement of feest. De promotiefilm dient dan als uitnodiging voor uw klanten en/of bezoekers.

CALL TO ACTION

Bij een promotiefilm zit er altijd een call to action formule in verweven. Meestal gebeurd dit op het einde. Denk maar aan commercials op Televisie: koop nu! Bij een promofilm is het dan ook erg belangrijk deze boodschap naar voren te laten komen.

TELEVISIE COMMERCIAL

Wij maken voor u ook graag een Televisie Commercial. Voor meer informatie over Tv-spots en Commercials die zowel offline als online inzetbaar zijn verwijzen wij u graag naar deze pagina. Meer informatie televisie commercials.

U wilt graag een promotiefilm laten maken? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte op via onderstaande button.