Promotievideo Koning Bingo – Oudejaarsbingo Gemeente Raalte

De Gemeente Raalte had het idee om jongeren tijdens Oud & Nieuw zoveel mogelijk van straat te houden i.v.m. het vuurwerkverbod en de geldende coronaregels eind December 2020. Daarvoor werd een Online bingo georganiseerd welke met een live-stream werd uitgezonden op oudjaarsavond. De deelname was gratis om zoveel mogelijk deelnemers te trekken. Om de bingo aan de man te brengen werd een typetje bedacht genaamd: Koning Bingo. Een Sallandse versie van Koning Toto. Wij bedachten samen met N35 Creatief een concept waarin Koning toto werd geboren.

Onze dienst

Zo af en toe heb je eens van die uitzonderlijke projecten:
Promotiefilm bingo avond met Oud&Nieuw voor de jongeren in de Gemeente Raalte. We hadden de volledige creatieve vrijheid om ludieke online content te produceren.
Dat klinkt ons letterlijk als muziek in de oren! Los gaan in concept, creatie & productie zo aan het einde van het jaar! Uiteindelijk deden meer als 8000 inwoners uit de gemeente Raalte mee aan de bingo.

DJ SHOW

Tijdens de pauzes van de Bingo show was er een DJ SHOW te zien welke vooraf was opgenomen bij de Leeren Lampe in Raalte. O.a. Jambalaya &  Feest DJ Yannick verzorgden hier de hits voor thuis. Wij mochten hier de SHOW vanuit de lucht met een drone vastleggen. Een korte compilatie is in de film hieronder te bekijken.