Automotive fotografie

Uw bijzondere voertuig of auto op de gevoelige plaat laten vastleggen? Bent u foto’s nodig voor de verkoop van Occasions. Daar helpen wij u graag mee bij Motion Madness uit Heino. Ieder bijzonder voertuig verdient de aandacht en mag gezien worden.

Voor bedrijven

Bent u op zoek naar een professionele auto fotograaf voor de verkoop van nieuw of gebruikte auto’s of voertuigen? Door middel van professionele automotive foto’s verkoopt uw voertuig zich vanzelf. Voeg extra waarde toe aan de voertuigen door op een mooie locatie naar keuze uw vierwieler te laten fotograferen.

Voor particulieren

Heeft u een bijzondere klassieker, buscamper of supercar welke het verdient op eens goed te worden gefotografeerd? Op iedere gewenste locatie plannen wij graag een fotoshoot. Ook rijdende foto’s waarbij de auto scherp is en de achtergrond bewegings-onscherpte heeft kunnen wij voor u realiseren. Wij werken veel in de automotive industrie en helpen u graag bij het maken van een unieke herinnering. Een auto fotoshoot is ook erg leuk om te geven als origineel kado aan een echte auto fanaat.

Nabewerking automotive foto’s

Iedere auto, vrachtwagen, motor die wij fotograferen is in onze ogen uniek. De lijnen, het design en de materialen die gebruikt zijn bij het produceren maakt het voertuig tot wat hij is op dat moment. Dat mag gezien worden. Dat betekent ook dat ieder voertuig zijn eigen uitstraling heeft. Wij zijn continu op zoek naar passende omgevingen en achtergronden voor de automotive fotografie.

Doordat ieder voertuig uniek is mag dat ook terugkomen in de resulataten van de foto’s. Wij schenken daaorm veel aandacht in de nabewerking van de foto’s. We proberen bij ieder voertuig een sfeer neer te zetten. Dit doen we door bijvoorbeeld het contrast, de kleuren en de saturatie aan te passen.  Hierbij denkende aan: Welke kleuren passen bij het onderwerp? Heeft het voertuig veel of juist weinig contrast nodig om het beeld te versterken?

Camper fotografie

Voor Aart camperinbouw hebben wij verschillende campers mogen fotograferen. Iedere camper heeft zijn eigen stijl en dat hebben wij proberen vast te leggen aan de hand van de diversiteit aan foto’s.