Motion Madness

FOTOGRAFIE IS ONZE PASSIE.

Naast videoproducties bieden wij fotografie aan voor zowel bedrijven als particulieren. Ook hebben wij combideals waarin fotografie wordt meegenomen in de opnamedagen voor uw video-uiting. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap. Alle beelden content voor uw uiting of website kunnen wij verzorgen.

Wat maakt ons qua fotografie dan bijzonder? Wij proberen in iedere foto een cinematisch aspect toe te voegen. Niet zomaar een mooie leuke foto maar een extra Touch. Veelal proberen we dit te bereiken met kleur. In het nabewerken van de foto’s gaat de meeste tijd zitten om zodoende een kleurrijk en bijzonder beeld te produceren wat past binnen uw branche en bedrijf.

Fotografie Heino

Of het nu een interieur is voor een nieuw gebouwd restaurant of een fotoshoot van een te verkopen auto, wij leggen graag uw onderwerp vast op camera. Voor zowel particulieren als voor bedrijven staan wij graag klaar. Een greep uit het assortiment: bedrijfsfotografie, zakelijke portretten, interieurfotografie, dronefotografie, evenement reportage, productfotografie en automotive foto shoots.

Cinematische fotografie

Zoals al eerder in de inleiding benoemd kneden wij onze foto’s graag tot een cinematisch beeld zodat het lijkt alsof de foto rechtstreeks  uit een film komt. Kortom: de foto lijkt alsof het een onderdeel is van een filmscene. Hierbij wordt veel rekening gehouden met scherpte/diepte tijdens het fotograferen en de manier van lichtinval is belangrijk. Na het nemen van de foto gaan we de foto nabewerken tot “het perfecte plaatje”. Uiteraard is niet ieder beeld geschikt als cinematic beeld. Wij fotograferen ook graag portretten en huizen voor makelaars waarbij juist weer andere aspecten belangrijk zijn.

OP UNIEKE WIJZE PROMOTEN

PROMOTIEFILM

Lees meer
STILTSTAAND BEELD

FOTOGRAFIE

Lees meer
HET VISITEKAARTJE VAN UW EVENEMENT

AFTERMOVIE

Lees meer
UW BEDRIJF IN BEELD

BEDRIJFSFILM

Lees meer

PORT FOLIO