• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl
evenement video laten maken bmw event nederland zandvoort circuit bimmerworld film auto

WAT IS EEN EVENEMENT VIDEO?

Een event-video is een film waarop u op unieke wijze uw (meerdaags) event laat vastleggen op camera. Daarnaast komt het vaak voor dat voorafgaand aan het evenement een video wordt getoond om het publiek op te warmen, dit valt ook onder event video’s. Denk hier bijvoorbeeld aan een gala waarin de genomineerden in een video worden voorgesteld.

WAAROM EEN EVENEMENT VIDEO LATEN MAKEN?

Met een evenement video laat laat u een geweldige indruk achter bij de bezoekers en deelnemers van uw evenement. Daarnaast vergroot u met een evenement video het bereik doordat mensen de video gaan delen op diverse social media kanalen. Zij zien zichzelf terug en zo maakt u (potentiële) deelnemers en bezoekers voor het komende jaar enthousiast.

VIDEO’S OP LOCATIE MONTEREN EN UPLOADEN

Naast een aftermovie van uw event kunnen wij ook ter plekke korte sfeerimpressies produceren en dezelfde dag nog tonen aan uw publiek. Ideaal voor meerdaagse evenementen. Wij filmen en monteren dezelfde dag nog om zo hopelijk de twijfelaars die thuis zijn gebleven toch nog over te halen om te komen naar uw bijzondere evenement.

BEURSVIDEO LATEN MAKEN

Naast evenementvideo’s maakt motion madness ook beursvideo’s. Staat u met uw bedrijf op een beurs? Dan kunnen wij voor u een sfeervolle beursimpressie van uw bedrijf vastleggen. Wij laten door middel van een professionele beursvideo zien wat de thuisgebleven klanten gemist hebben.