Motion Madness

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bij Motion Madness produceren we niet alleen maar bedrijfsvideo’s. Wij helpen u graag met de realisatie van diverse soorten videoproducties.

Denk hierbij aan Aftermovies, videoclips, promotievideo’s, evenementvideo’s, social content, advertenties, vlogs, productvideo’s,  commercials, bedrijfsimpressies, testimonials maar ook bewegende videoheaders voor op uw website. Naast video zijn wij ook uw partner voor andere online content op uw website en/of social media kanalen. Hierbij denkende aan: Sfeerfotografie, bedrijfsfotografie, automotive content maar ook producten op locatie fotograferen. Wij zijn dé partner als het gaat om unieke social content op maat gemaakt voor uw bedrijf en doelgroep.

STAPSGEWIJS DOOR EEN PROFESSIONELE VIDEOPRODUCTIE

Idee / Concept

Wij beginnen meestal met een meet&greet bij de klant. Wij komen bij u op bezoek om te brainstormen over een passende visuele uiting voor uw bedrijf, product of dienst. Elke vorm van film begint altijd met een creatief en goed idee. Als het idee/concept er eenmaal is kunnen we naar wens een script realiseren waarin wordt duidelijk wordt beschreven wat voor shots er gemaakt worden en wat acteurs zeggen op welk moment in de video. Er wordt eventueel naar wens een storyboard gemaakt en opname locaties & crew worden geregeld. Hierna gaan we de verdere voorbereidingen treffen voor de opnamedag(en).

OPNAMES

Wanneer het concept is goed gekeurd door de klant gaan wij één of meerdere dagen prikken om de filmopnames te realiseren. Het hangt van de opdracht af hoelang wij hier mee bezig zijn. Elke videoproductie is anders en hier spelen wij voor en tijdens opnamedagen op in. Motion Madness beschikt over een camera welke 4k videobeelden schiet. Tijdens de opnamedag(en) gebruiken wij verschillende technieken en apparatuur om uw bedrijf/product/dienst er het beste uit te laten komen. Om de meest filmische shots te krijgen gebruiken wij professionele apparatuur. Denkt u hierbij onder andere aan filmstatieven, studiolampen, Slider, Ronin M elektronische Stabiliser en dolly’s.

Edit / montage (post productie)

Als de opnames gedaan zijn gaan we over tot de montage van de gemaakte beelden. Al het filmmateriaal wordt zorgvuldig nagekeken en uitgezocht. Hierna worden de uitgezochte beelden op de juiste plekken gezet en geknipt. Er wordt gekeken naar de doelgroep van de te produceren video en hier zal rekening mee worden gehouden tijdens de montage. Er worden eventueel versnellingen toegevoegd en er wordt gezocht naar de mooiste overgangen van beelden. Daarnaast horen er bij de edit/montage eventuele special effects en of animaties. Deze worden allemaal samengevoegd en op de muziek gemonteerd zodat het een goed en duidelijk verhaal wordt voor de kijker.

Sound design

Als de ruwe edit klaar is gaan we over op sound design. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van voice-overs. Wij maken een pakkende tekst welke later zal worden ingesproken door een professionele stemacteur. Deze Voice-over zal onder de video worden geplaatst om informatie te geven over de gemaakte beelden. Maar kan ook als extra worden ingezet om bijvoorbeeld een Call-to-action te vertellen. Andere vormen van sound design zijn het bewerken van audio van de opgenomen interviews en het toevoegen en mixen van geluidseffecten om bepaalde scenario’s of shots aan te dikken. Nadat alle muziek, stemgeluiden en geluidseffecten bij elkaar zijn gevoegd in de tijdlijn van de edit begint de film al aardig vorm te krijgen.

kleurcorrectie & colorGrading

Wanneer de ruwe edit klaar is zal er overgegaan worden op kleurcorrectie. Dit wil zeggen dat we alle gemaakte beelden qua belichting gelijk gaan trekken zodat het één geheel wordt en fijn wordt om naar te kijken. Wanneer dit is afgerond gaan we over op Color Grading. Wij schieten in een bepaald kleurprofiel om zoveel mogelijk informatie uit de film te behouden. (hetzelfde principe als RAW-fotografie). Wanneer we de beelden rechtstreeks uit onze camera importeren zijn de kleuren erg grauw en grijs. We gaan dit inkleuren (graden) tot een toepasselijke kleurenpalet. Met het graden van de film kunnen we ook een bepaalde sfeer creëren voor uw bedrijf en doelgroep. Denk hierbij als voorbeeld aan het verschil tussen een actiefilm en een cowboyfilm (actiefilm: hierbij zijn de schaduwen blauw en de hooglichten rood om de actie te versterken. Cowboyfilm: vooral veel gele en bruine tinten.).

oplevering

Als de video eenmaal klaar is wordt deze opgestuurd naar de klant. Bij deze eerste oplevering heeft de klant de mogelijkheid nog wijzigingen & eventuele toevoegingen aan te brengen. Hierna wordt er een definitieve versie gemaakt en in overleg met de klant kan deze worden opgestuurd of direct worden geupload op uw gewenste kanalen. Indien gewenst kunnen wij diverse verschillende versies maken voor ieder social media platfrom om zodoende op ieder kanaal de allebeste kwaliteit te garanderen. Ook kunt u kiezen om gebruik te maken van video SEO. Video SEO is het vindbaar maken van uw video uiting op het wereld wijde web.

KLEURCORRECTIE & COLOR GRADING

KLEURCORRECTIE

Bij filmopnames schieten we veelal in LOG. Dit wil is te vergelijken met RAW wat iedereen wel kent uit de fotografie wereld. Wanneer we de beelden rechtstreeks uit onze camera importeren zijn de kleuren erg grauw en grijs. Puur om zoveel mogelijk informatie en behoud van het plaatje te behouden. Met deze Log beelden kunnen we het geheel gaan corrigeren. Dit heet kleurcorrectie, alle gemaakte beelden worden gelijk getrokken qua licht, contrast en kleuren om er één passend beeld van te maken.

COLOR GRADING

Wanneer dit is afgerond gaan we over op Color Grading.  We gaan per shot inkleuren (graden) tot een toepasselijke kleurenpalet wat past bij de media uiting. Met het graden van de film kunnen we ook een bepaalde sfeer creëren voor uw bedrijf en doelgroep. Denk hierbij als voorbeeld aan het verschil tussen een actiefilm en een cowboyfilm (actiefilm: hierbij zijn de schaduwen blauw en de hooglichten rood om de actie te versterken. Cowboyfilm: vooral veel gele en bruine tinten.).

kleurcorrectie color grading ingekleurd nabewerking
color grading kleurcorrectie v-log filmmateriaal corrigeren

EEN GREEP UIT ONZE VIDEOPRODUCTIES

OP UNIEKE WIJZE PROMOTEN

PROMOTIEFILM

Lees meer
STILTSTAAND BEELD

FOTOGRAFIE

Lees meer
HET VISITEKAARTJE VAN UW EVENEMENT

AFTERMOVIE

Lees meer
UW BEDRIJF IN BEELD

BEDRIJFSFILM

Lees meer