• Telefoonnummer: 06 51855668
  • Email: info@motionmadness.nl

Commercial laten maken? Inzetbaar online en/of televisie?

De kracht van herhaling bij een tv-spot

U bent erover aan het denken om een Tv spot te laten maken? Ook televisie reclames realiseert Motion Madness graag voor u. Een tv-commercial is meestal een zeer korte video waarin een bedrijf zich presenteert. Dit kan verschillende doelen hebben. U wilt naamsbekendheid creëren, u wilt een product of dienst verkopen of een emotionele waarde bij de klant overbrengen. Wat het doel ook mag zijn, het gaat er bij een tv commercial om dat de video zich herhaalt. Zo blijft de boodschap die u wilt overbrengen op een gegeven moment hangen bij de klant.

Kijkcijfers en het aantal bereikte klanten

Door het inzetten van een media uiting als een televisie commercial bereikt u in één klap erg veel kijkcijfers welke anders misschien nooit bereikt had kunnen worden.

commercial laten maken motion madness farmstaclerun overijssel

Online commercial, inzetbaar op Social Media

Het is ook mogelijk om een commercial/advertentiefilm bij ons te laten maken voor op social media. Denk hierbij aan Youtube, Facebook, Twitter, Instagram en Vimeo. Veel bekeken video’s op Youtube hebben advertenties op hun video’s staan, hier kunt u ook uw video laten vertonen. U kiest zelf uw kanalen met de juiste doelgroep wat past bij uw bedrijf, zodoende worden uw advertenties op de juiste kanalen en films vertoond zodat het direct bij de juiste klanten terecht komt.

Concept op maat

Wilt u een commercial laten maken? Doe ons gerust een berichtje of een belletje en wie weet schudden we elkaar binnenkort de hand bij een gesprek. Wij zullen aan de hand van dit gesprek een concept opstellen waarbij u zich goed voelt.