Kerstvideo’s zijn HOT!

Je ziet ze steeds meer: bedrijven en instellingen laten unieke kerstfilms maken rondom December. Een persoonlijke boodschap of uniek verhaal aan kijkers en klanten om hen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar te wensen. Wij van Motion Madness Film and Branding doen hier ook ieder jaar aan mee. Het werkt en er wordt over gepraat!

Waarom een kerstvideo?

Waarom niet? Het is origineel en tegelijkertijd laagdrempelig om met video jouw klanten te bereiken d.m.v. een unieke kerstfilm. Tegelijkertijd bedank je jouw klanten voor het vertrouwen van het afgelopen jaar. Je maakt als het ware op een andere manier reclame zonder dat je jouw doelgroep pusht om producten of diensten af te nemen.

Weg met traditionele kerstkaarten en vergroot je bereik met ludieke videocontent. Wordt gezien! Ieder jaar zien we het aantal kerstgroeten van grote en kleine ondernemingen toenemen. Het is een ware strijd aan het worden op internet wie de meest bijzondere kerstgroet maakt. Ze worden massaal bekeken en gedeeld en dat is niet voor niets.

Met de inzet van een kerstgroet d.m.v. een videoproductie kunnen we er o.a. emotie aan toevoegen. Speciaal gericht op jouw producten/diensten of branche. Maak het verschil t.o.v. jouw concurrentie en zet humor, liefde, of dankbaarheid in om jouw persoonlijke videoboodschap naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Hieronder vind je enkele voorbeelden van Kerst video’s welke wij het afgelopen jaar in 2020 hebben mogen produceren.

Voorbeelden kerstfilm bedrijven: