Luchtfoto van het dorp Heeten Overijssel

 

Dronefoto op aluminium dibond op jouw muur

Op verzoek hebben wij een uniek cadeau mogen realiseren voor een rasechte Heetenaar. Mooier kan haast niet: jouw eigen dorp gefotografeerd vanuit de lucht met een drone. Afgedrukt op Aluminium-dibond met een hoogglans afwerking voor een haarscherp eindresultaat.
Aluminium dibond wordt geleverd inclusief RVS afstandshouders en bevestigingsmateriaal voor aan de muur.
dibond bevestigen
Op de plaat zijn de gaten alvast voorgeboord zodat jij je alleen druk hoeft te maken waar het kunstwerk komt te hangen. Een Dibond plaat is 3mm dik en is zowel binnen als buiten op te hangen. Gaaf voor in de veranda of tuinhuis?
Ben jij nou ook zo’n trotse Heetenaar en wil jij ook deze ludieke Artwork aan jouw muur? Voor prijzen en afmetingen: stuurt u ons gerust een emailtje voor meer informatie. info@motionadmess.nl 
dronefoto heeten overijssel

Jouw dorp gefotografeerd vanuit de lucht?

Lees jij dit nou en ben je niet afkomstig uit Heeten? Geen probleem! Op speciaal verzoek maken wij ook voor u een uniek kunstwerk van jouw dorp of stad. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie en prijzen.

Luchtfoto van dorp Wesepe

Nadat wij de dronefoto op Dibond hebben laten zien op Facebook wilde ook een trots Wesepenaar een mooie luchtfoto van zijn dorp Wesepe. Deze hebben we uiteraard op verzoek gemaakt, bewerkt en laten bedrukken op Dibond-aluminium in de afmeting 90 X 70 CM.

luchtfoto dorp wesepe deventer