11
nov

Bimmerworld 2016

Bimmerworld 2016 Circuit Zandvoort


Zondag 6 November 2016 was het circuit Zandvoort gevuld met naar schatting 1.500 BMW’s. Deelnemers vanuit heel Nederland en zelfs over de grens kwamen hun BMW showen op dit bijzondere evenement.  Tijdens deze dag konden liefhebbers van het befaamde duitse automerk de ogen uitkijken naar bijzondere voertuigen, zowel klassieke als splinternieuwe bolides. De dag stond in het teken van de befaamde M3.

Regen

Helaas moest het zo zijn dat juist op deze datum het zo’n beetje de hele dag regende en ook hagelde in Zandvoort. Dat mocht de pret niet drukken. De organisatie was top geregeld en er werden allerlei voorzorgsmaadregels getroffen voor de veiligheid op de baan. Ondanks de regen zijn wij van Motion Madness Film&More de show gaan verkennen. Ons motto geldt: weer of geen weer, wij gaan onze stinkende best doen er iets moois van de maken.

Activiteiten Bimmerworld 2016

Zoals al eerder gezegd is Bimmerworld een evenement wat geheel in het teken staat van BMW. Het evenement wordt georganiseerd door 402 Automotive welke meerdere auto-evenementen per jaar aanbiedt (http://www.402automotive.com/).

Naast het bekijken van mooie bmw’s op het showterrein waren er tal van andere activiteiten te zien. Zo konden bmw-eigenaren vrij rijden op het circuit om zo het racen te ervaren. Daarnaast was er een Burnout-contest waarbij deelnemers 3 minuten lang de banden moesten laten roken zonder dat deze knapten. Ook was er een drag-race georganiseerd waarbij er steeds 2 bmw’s tegen elkaar streden om de 1-8e mile. Ook waren er tal van bedrijven om hun bmw-gerelateerde onderdelen en materialen aan te bieden. Kort om, voor ieder wat wils.

Motion Madness Film & More

Wij waren deze dag aanwezig om het evenement op beeld te zetten. Ondanks de regen hebben wij een sfeerimpressie neergezet van dit mooie evenement voor jong en oud. Te zien in onze portfolio. Naast een teaser en een evenement-video hebben wij ook foto’s gemaakt. Deze zijn te vinden via deze link: https://www.flickr.com/photos/144781671@N02/albums/72157676334031206

TEASER BIMMERWORLD 2016