• Telefoonnummer: 06 51855668
  • Email: info@motionmadness.nl

Bedrijfsimpressie laten maken?

Wat is nou eigenlijk een bedrijfsimpressie? Een bedrijfsimpressie is een bedrijfsfilm maar dan zonder gesproken woorden. Dit wil zeggen dat er geen voice-overs inzitten en ook geen interviews met één of meerdere werknemers. Een bedrijfsimpressie is een goede uitkomst voor als u een bepaalde sfeer wilt neerzetten zonder dat daar echt tekstuele informatie bij moet. Voor bijvoorbeeld restaurants is dit een prima uitkomst.

Iedereen weet dat je bij een restaurant goed kunt eten en drinken. Je bent even weg van de dagelijkse sleur en je kunt heerlijk uiteten gaan zonder zelf te hoeven nadenken over hoe je het eten gaat bereiden. Echter ieder restaurant heeft wel een andere inrichting, stijl, sfeer en zijn eigen invloeden. Hiervoor biedt een sfeerimpressie van uw bedrijf de perfecte uitkomst.

Laat zien wie u bent d.m.v. een sfeerimpressie, uw bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een film.

Een bedrijfsimpressie laten maken doet u bij Motion Madness. Een sfeerimpressie van uw bedrijf is voordeliger dan een bedrijfsfilm. Interviews zijn namelijk over het algemeen tijdrovend. De juiste stukken bij de juiste beelden plaatsen. Daarnaast komt de afwerking van het geluid en sounddesign er nog bij te pas.

Aarzel daarom ook niet en vraag direct een offerte aan bij de videospecialist uit Overijssel.

bedrijfsimpressie laten maken overijssel zwolle video