• Telefoonnummer: 06-51855668
  • Email: info@motionmadness.nl
bedrijfsfilm laten maken 4k video overijssel bedrijf in beeld motion madness

WAT IS EEN BEDRIJFSFILM?

Een bedrijfsfilm is een korte krachtige manier om uw bedrijf aan uw potentiële klanten te laten zien. Een Corporate film verteld het verhaal achter uw bedrijf. Een goede bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje voor uw product, dienst en/of merk. Met een video creëren wij een gevoel bij uw bedrijf. Een bedrijfsimpressie is op vele kanalen inzetbaar, denk aan uw website en social media kanalen.

“Een professionele bedrijfsfilm vertelt in het kort het verhaal van uw bedrijf”

Online visitekaartje voor uw bedrijf

Een bedrijfsfilm is de perfecte manier op te laten zien welke producten u verkoopt of welke diensten u levert. Het is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Iedere potentiële klant kan op ieder moment van de dag een inzicht krijgen in uw bedrijf. Daarnaast gaan we bij een bedrijfsfilm gaan we dieper in op het verhaal achter uw bedrijf. Wie zijn de mensen die er werken? Voor wie zijn de producten/diensten bedoeld? Wat is uw Unique selling point? Op deze vragen wordt antwoord gegeven in een bedrijfsfilm.

Een bedrijfsfilm laten maken bij Motion Madness Film & More Overijssel

Motion Madness denkt met u mee en produceert bedrijfsfilms op maat. Geen één bedrijf is hetzelfde en dat is maar goed ook. Vandaar dat ook geen enkele bedrijfsfilm hetzelfde zou moeten zijn, hier houden wij rekening mee. Wij kijken naar wat voor videoproductie het beste past binnen uw bedrijf en doelgroep.
Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Aarzel dan niet langer en vraag direct een scherpe offerte aan.

Bedrijfsimpressie laten maken?

Een bedrijfsimpressie is bijna hetzelfde als een bedrijfsfilm maar dan zonder gesproken tekst. Dit wil zeggen dat er geen voice-overs gebruikt worden en ook geen gesproken interviews. Een bedrijfsimpressie is daarom in bijna alle gevallen ook goedkoper dan een bedrijfsfilm.
Klik hier voor meer informatie over een bedrijfsimpressie.

Voorbeeld bedrijfsfilm

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te bekijken van onze videoproducties welke geproduceerd zijn door Motion Madness Film & More.