17
sep

Rodeofeesten Heino 2019 / Autorodeo & Autocross

Rodeofeesten Heino 2019 één groot succes!

Promotiefilm door Motion Madness voorafgaand aan de Rodeofeesten Heino 2019!

In het tweede weekend van September werd de jaarlijkse Autorodeo weer georganiseerd door carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino. Ditmaal was het een bomvol programma op zowel de zaterdag als de zondag.

Op zaterdag werd o.a. de terugkerende Tik ‘m an race gehouden. Een autocross waarbij licht contact met elkaar geen probleem is. Ook de motorcross voor jong en oud was er weer te zien.

Nieuw dit jaar: De duo-race. Een autocross waarbij er met 2 personen in 1 auto wordt gereden. 1 bedient het stuur, de andere geeft gas, remt en schakelt. Een ultiem samenspel om de eerste prijs te behalen.

Als tweede nieuwe aanvulling op de zaterdagmiddag was de vossenjacht met de Camper van Aart camperinbouw. Deze camperinbouwer heeft tijdens de pompdagen in Heino (dorpsfeest) een heuse crosscamper geveild. Diane Eilander was degene met het hoogste bod en mocht plaats nemen in deze gigantische cross-bolide. Tijdens de vossenjacht kwam de camper oog in oog te staan op de baan met diverse crossklasses welke zij zoveel mogelijk achter zich moest houden om zodoende de dagwinnaar te worden. Iedere deelnemer moest binnen 11 rondes de camper aangetikt hebben, zo niet: dan was Diane de winnaar!

De zondag: Traditionele Autorodeo

Op de zondag werd de jaarlijkse traditionele Autorodeo gehouden. Met maarliefst 88 deelnemers was het de hele middag vermaak voor zowel de rijders als de bezoekers. In elke manche was er spektakel te zien!

Foto’s & Media van de zaterdag en zondag

Rodeofeesten Heino_autocross2019-1
Foto’s ZATERDAG rodeofeesten Heino (Autocross)
1Rodeofeesten Heino_autorodeo20191
Foto’s ZONDAG Rodeofeesten Heino (AUTORODEO)
Autorodeo Heino 2019 vanuit de lucht! Dronebeelden door Motion Madness