• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl
auto laten filmen bmw m2 guerrilla exhaust custom car parts film video overijssel

AUTOMOTIVE VIDEOSHOOT

Bij Motion Madness bent u aan het juiste adres voor een Automotive videoshoot. Wij zijn gek op alles waar een motor in zit. Auto, boot, camper, caravan, motor of een helicopter? Niets is voor ons te gek. Leuk voor particulieren als unieke herinnering aan uw voertuig maar ook voor bedrijven inzetbaar als verkoopvideo’s. Wij helpen u graag.

UW VOERTUIG LATEN FILMEN?

Heeft u een bijzonder voertuig, boot, motor, klassieker, gepimpte auto of race-auto in bezit en wilt u deze op unieke wijze vast laten leggen op film? Motion Madness produceert graag een automotive film voor u. Samen met u gaan we op zoek naar een passende locatie of locaties voor de shoot. Daarnaast zijn wij in het bezit van een elektronische stabilizer en een aangepaste werkbus waarbij we epische rijd-shots kunnen filmen welke je normaal alleen in films als “the fast and the furious” ziet. Hierdoor zijn we in staat uw geliefde vierwieler op zeer professionele wijze in beeld te brengen. 

 

“Leuk en zeer origineel om aan autoliefhebbers als verjaardagscadeau te geven”

 

AUTOMOTIVE VIDEO VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven maken we uiteraard graag een autofilm. Heeft u een limousine verhuur bedrijf of een trouw auto welke u verhuurt? Of misschien heeft u een bedrijf welke handelt in custom auto onderdelen. Laat een productvideo/autofilm maken om uw product nog meer aandacht te laten krijgen. Wij maken daar graag een bijzondere film van. Wilt u een auto laten filmen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

AFTERMOVIE AUTO EVENEMENT

Ook voor uw auto evenement maken we graag een passende sfeerimpressie in de vorm van een Aftermovie. Ook toertochten, oldtimer evenementen en uw beurzen zetten we graag op de film. Met onze 4K camera’s zijn we in staat om de thuisblijvers te laten nagenieten van hetgeen wat zij gemist hebben op dit evenement. Daarnaast is de Aftermovie heel goed inzetbaar als promotie materiaal op social-media. Deelnemers zien zichzelf en hun voertuig graag terug op deze video’s.

ronin m golf v tuning autofilm automotive videoshoot overijssel nederland vag volkswagen roller shots stabilizer
auto laten filmen remy verduin motion madness klassieker in beeld rtl autowereld circuit zandvoort automotive movie filmproductie