• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl
aftermovie laten maken film evenement 4k drone

WAT IS EEN AFTERMOVIE?

Een aftermovie is dé manier om uw event op de kaart te zetten! Een Aftermovie laat de kijker zien wat hij/zij gemist heeft. Het is de meest effectieve vorm van een terugblik. Het draait hierbij om het vertalen van sfeerbeleving. Ook wordt een Aftermovie als promotiemiddel voor het aankomend jaar gebruikt om (nieuwe) bezoekers aan te trekken.

MARKETINGMIDDEL

Een aftermovie is een perfect marketing middel om mensen de sfeer van een evenement, feest, meeting of festijn opnieuw te laten beleven. De bezoekers van uw evenement wanen zich weer even terug in de tijd dat ze daar waren. Dit schept een emotionele waarde bij uw klant, deelnemers en bezoekers. Ook maakt een aftermovie de mensen die dit jaar niet zijn geweest warm om het aankomende jaar wel te komen. Daarnaast kunt u potentiële sponsoren op eenvoudige wijze uw evenement pitchen waardoor zij een inzicht krijgen in uw evenement.

Ook is er op de optie om in een Aftermovie als blijk van waardering uw vrijwilligers en sponsoren te bedanken voor de afgelopen editie van uw evenement waardoor zij het komende jaar ook weer mee willen werken.

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN?

Een aftermovie is één van de beste visitekaartjes van uw evenement. U laat zien wat er zich die dag of dagen heeft afgespeeld op uw terrein. Na het zien van deze sfeerimpressie zullen deelnemers en bezoekers dit gaan delen op social-media kanalen waardoor er het komend jaar misschien nog wel meer mensen op af komen. Sfeer is hierbij het belangrijkst. U wilt graag dat de mensen die niet zijn geweest een gevoel krijgen dat ze wat hebben gemist en zo het komende jaar komen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN AFTERMOVIE?

De prijs van een Aftermovie van uw evenement, open dag, beurs en festival is van vele verschillende factoren afhankelijk. Hoeveel dagen telt uw evenement? Hoe groot is de crew waar we mee gaan werken? Wat is uw doel van de video? Klik hier voor meer informatie over het kostenplaatje van een videoproductie.

Wilt u als organisatie een Aftermovie laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte op door ons een email te sturen via onderstaande button.