• Telefoonnummer: +316 5185 5668
  • Email: info@motionmadness.nl

4K VIDEOPRODUCTIE


U HEEFT ER VAST WEL EENS VAN GEHOORD, 4K. MAAR WAT IS HET?

4K is een term wat staat voor een beeldresolutie van 3840 x 2160 Pixels. Sommige televisie-leveranciers noemen 4K ook wel Ultra HD.

IS HET VERSCHIL MET FULL HD & 4K GOED TE ZIEN?

Ja, het verschil in Full HD kwaliteit en 4K is goed te zien. 4K is vele malen scherper en het beeld gedetailleerder. Zeker bij grotere formaten is het verschil enorm. Ook de kleuren komen meer tot zijn recht in een 4K videoproductie.

4K FILM LATEN PRODUCEREN DOOR MOTION MADNESS

Wij werken met de nieuwste technieken op filmgebied. Wij kunnen 4K bioscoop kwaliteit films schieten en produceren. Dit noemen ze ook wel 4k Ultra HD.

De meeste televisies die bij de consument in huis staan hebben een resolutie van 1920 X 1080 pixels. Dit staat voor 1080p Full HD.

Met het opnemen van 4K beelden zijn we in staat 3840 X 2160 pixels te creëren. Dit zijn 4x zoveel pixels binnen hetzelfde beeld. Dit houdt in dat de 4K beelden vele malen scherper en gedetailleerder zijn. Zo wordt je als kijker nog meer in de film en het verhaal gezogen.

Youtube, Vimeo en Netflix zijn al aanbieders van 4K beeldmateriaal. Op deze kanalen is  het mogelijk om 4k video’s te bekijken. Het aanbod zal de komende tijd nog meer toenemen wegens de populariteit van 4k.

Door deze moderne techniek zijn we nog beter in staat uw videoproductie te realiseren en u voor te bereiden op de toekomst.

Bent u geinteresseerd in een 4K videoproductie door Motion Madness? Via ons contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

wat is 4k videoproductie motion madness